För företag»
Certifikat för:
Utsedd med eKomis Standardkvalitetsstämpel!
Utsedd med eKomis Standardkvalitetsstämpel!
 

Omdömen om: Lampornu.se

 

3.8  /  5

Beräknat från 66 kundrecensioner
(de senaste 12 månaderna)
Totalt betyg 261

Autentiska kundrecensioner

Alla kundrecensioner är från kunder som har fullföljt ett köp hos Lampornu.se

  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Billigt, samt snabb leverans.
    Vad mer kan man begära:-)
     
    den 2017-07-24 kl. 11:52
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Dålg lämpor
     
    den 2017-07-21 kl. 09:16
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Hej beställde 4/7 2017 jag har inte fått leveransen än
    Kommentar av lampornu.se:
    Bästa kund!
    Vi är medvetna om att leveranstiden har blivit längre sedan vi bytt till ett annat ombud, Vi arbetar just nu för att komma fram till en ny lösning vad vi kan se i vårt system är att du inte tagit kontakt med oss angående denna långa leveransen, om du tar kontakt med vår kundservice hjälper vi dig mer än gärna för att lösa detta!

    Med vänliga hälsningar,
    LamporNu
     
    den 2017-07-12 kl. 08:21
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Ledtider och speciellt sändningssökning måste kunna bli bättre
     
    den 2017-07-06 kl. 16:46
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Snabb leverans, fantastisk produkt
     
    den 2017-06-22 kl. 23:51
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    ni skrev att leveranstiden skulle vara mellan 3-5 dagar, det tog 10 dagar innan jag fick min leverans. Det var endast på grund av att ni skrev att er leverans var så snabb som jag beställde hos er , nu höll ni inte den tiden och jag stod utan lampor då jag verkligen behövde dom.
    Skriv inget som ni inte kan hålla.
     
    den 2017-06-07 kl. 06:20
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Bra kommunikation ch snabb och effektiv leverans.
     
    den 2017-05-09 kl. 12:09
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Bor i **** C.Där finns ICa med paketutdelning.
    Långt att åka och hitta till utlä
    mningsstället i ****.
    Alla mina andra paket har lämnats i ****.
     
    den 2017-05-07 kl. 18:52
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Allt fungerade problemfritt
     
    den 2017-05-05 kl. 06:54
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Felaktig text i mail med faktura - som var betald i förväg.

    Även mailet med önskan att få feedback har språpkproblem. Svenska tecken fungerar inte rubriken.

    Annars bra
     
    den 2017-05-01 kl. 20:50

Lampornu.se

  • På LamporNu.se hittar du mängder av ljuskällor och armaturer från världsledande varumärken. Investera i bra pordukter med LED, CDM, halogen, lågenergi, PL, TL och många fler till marknadens bästa priser! Är du osäker på vad du ska beställa? Kontakta oss och få rådgivning från vårt professionella team.

  • Adress:

    Lampornu.se
    2:a våningen - Tegeluddsvägen 76
    115 28 Stockholm

  • Rekommendera:
  • Webbsida:
  • Kontakt:
    Tel: 08-40309945
    E-postadress:
  • Legitimerad företrädare:
    Any Lamp BV
  • Partner ID:
    HESUJJYY3BCXAAD
  • Status:
    giltig
  • Antal omdömen:
    261
  • Senast uppdaterad:
    2017-07-24 kl. 11:52
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

eKomi garanterar:

  • Pålitlig service
  • Säker och transparent online shopping
  • Realtidsuppdatering om företagens kvalitet
  • 208 positiva recensioner!

Vad är eKomi?

eKomi tillhandahåller en opartisk och neutral feedbacksamling och förvaltningstjänst. eKomi samlar autentiska kundomdömen för butiker, produkter och tjänster.
mer »

eKomi Sigill

Standard
Värdering mindre än 4.0 eller färre än 50 recensioner
Brons
Värdering mellan 4.0 och 4.3
Silver
Värdering mellan 4.4 och 4.7
Guld
Värdering från 4.8 och upp