För företag»
Certifikat för:
Utsedd med eKomis Standardkvalitetsstämpel!
Utsedd med eKomis Standardkvalitetsstämpel!
 

Omdömen om: Lampornu.se

 

3.8  /  5

Beräknat från 113 kundrecensioner
(de senaste 12 månaderna)
Totalt betyg 358

Autentiska kundrecensioner

Alla kundrecensioner är från kunder som har fullföljt ett köp hos Lampornu.se

  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Snabb och bra leverans men fick ingen avisering så det var lite detektivarbete att få tag på försändelsen.
     
    den 2018-01-15 kl. 19:11
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Perfekt
     
    den 2018-01-15 kl. 13:58
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Snabb och korrekt leverans.
     
    den 2018-01-12 kl. 22:43
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    No notification on GLS delivery attempts. No depot pickup.
     
    den 2018-01-12 kl. 22:29
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Snabb leverans. Bra lampor
     
    den 2018-01-12 kl. 16:44
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Tre (3) av de 25 inköpta lysrören var söndertrasade i transporten (alla tre på samma sida i kartongen som verkar ha fått sig en törn under transporten).

    Ni får gärna reglera detta.

    i övrigt var allt till belåtenhet.

    Med vänlig hälsning

    ***
     
    den 2018-01-12 kl. 16:19
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    ******
     
    den 2018-01-11 kl. 09:13
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Bra utbud. Bra priser.
    Slutar aldrig skicka spam.
    Paket via GLS som funkat dåligt.
     
    den 2018-01-10 kl. 08:31
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Fick det
     
    den 2018-01-10 kl. 03:37
  • Kundrecension

     
    /  5
     
    Jag ville beställa en "glödlampa" men var tvungen att beställa 2 för komma upp i tillräckligt hög summa för att få det skickat. När det väl var beställt och jag väntade på min vara som inte ville dyka upp, visade det sig att den skulle åka hela vägen ifrån Nederländerna..2 glödlampor! 7 dagar tog det innan avin låg i lådan så dag 8 kan jag hämta ut det. Nej jag hade blivit lyckligare av att sätta mig i bilen på en gång och åka och köpa.
    Det enda positiva var att det var enda stället jag hittade just den specifika glödlampan jag sökte på Internet vilket bidrar till stjärna nummer 2.
     
    den 2018-01-09 kl. 22:20

Lampornu.se

  • På LamporNu.se hittar du mängder av ljuskällor och armaturer från världsledande varumärken. Investera i bra pordukter med LED, CDM, halogen, lågenergi, PL, TL och många fler till marknadens bästa priser! Är du osäker på vad du ska beställa? Kontakta oss och få rådgivning från vårt professionella team.

  • Adress:

    Lampornu.se
    2:a våningen - Tegeluddsvägen 76
    115 28 Stockholm

  • Rekommendera:
  • Webbsida:
  • Kontakt:
    Tel: 08-40309945
    E-postadress:
  • Legitimerad företrädare:
    Any Lamp BV
  • Partner ID:
    HESUJJYY3BCXAAD
  • Status:
    giltig
  • Antal omdömen:
    358
  • Senast uppdaterad:
    2018-01-15 kl. 19:11
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

eKomi garanterar:

  • Pålitlig service
  • Säker och transparent online shopping
  • Realtidsuppdatering om företagens kvalitet
  • 273 positiva recensioner!

Vad är eKomi?

eKomi tillhandahåller en opartisk och neutral feedbacksamling och förvaltningstjänst. eKomi samlar autentiska kundomdömen för butiker, produkter och tjänster.
mer »

eKomi Sigill

Standard
Värdering mindre än 4.0 eller färre än 50 recensioner
Brons
Värdering mellan 4.0 och 4.3
Silver
Värdering mellan 4.4 och 4.7
Guld
Värdering från 4.8 och upp