Certifikat

Utsedd med eKomis Standardkvalitetsstämpel!
Utsedd med eKomis Standardkvalitetsstämpel!
Lampornu.se
Lampornu.se
På LamporNu.se hittar du mängder av ljuskällor och armaturer från världsledande varumärken. Investera i bra pordukter med LED, CDM, halogen, lågenergi, PL, TL och många fler till marknadens bästa priser! Är du osäker på vad du ska beställa? Kontakta oss och få rådgivning från vårt professionella team.

Fler

Färre


Autentiska kundrecensioner

 • Bedömningsdatum
  (det nyaste först)
 • Bedömningsdatum
  (det äldsta först)
 • Betyg
  (högsta först)
 • Betyg
  (lägsta först)
Av någon obegriplig anledning, så skickas beställningen med hemkörning, utan att jag har beställt detta, eller informerats om det. Därmed får man ett evigt kattrakande med Schenker, som helt avvisar att jag i stället skulle kunna hämta försändelsen å närbeläget utlämningsställe. I stället slutar det med att grannarna måste taga emot paketet vid en ospecificerad tid mellan 10 och 15. Synnerligen opraktiskt och kattrakandet med Schenker gör att leveransen fördröjes helt i onödan. I övrigt svarar leveransen väl mot vad som har beställts.
Snabb leverans och väl packat
Er fraktpartner är ett skämt. Det har nu både i tisdags och idag stått att paketet ligger på en bil för utleverans, men inget leveransförsök har gjorts.
JAG vill kunna välja med vilken logistikpartner paketet skickas. I just mitt fall så fungerar vanlig "statlig" post via utlämningsställe mycket bättre än utkörning.
Dessutom så är det lite löjligt att det tar mer än en vecka från Holland hit. Varav *** dagar inom Sverige.
I beställningsprocessen så framgår inte hur man skall bära sig åt för att få en svensk moms eller hur man skall göra för att få EU moms och hantera det som en EU momsfaktura. Denna otydlighet är onödig och direkt olämplig. Svårt att se skillnader mellan olika typer av snarlika lampor (IR).
Snabb leverans
Inte helt rätt att hitta runt och informationen om produkterna kune varit lite tydligare. Viss information verkade vara dubblerad etc.
Snabb service, bra priser. Lite för många mail så fort man varit inne på sidan o lagt beställningen.
Jag är så nöjd med Lampornu.se.

Lätt att beställa, mycket konkurrensmässiga priser och snabba leveranser.

mvh / ***
utmärkt
Undermålig leveransprocess. Man får leveransmeddelande från GLS som inte anger VAR paketet finns att hämta. Man måste då söka upp vem som är GLS leveranspartner i Sverige, och gå in och söka upp leveransen hos dem för att se var jag ska hämta paketet. GLS hemsida är väldigt otydlig och man får gissa sig fram.
Lampornu ligger långt efter sina konkurrenter och jag kommer att välja en annan leverantör nästa gång.
Lampan var sönder i kartong.

Loading...
Vad är eKomi?
eKomi tillhandahåller en opartisk och neutral feedbacksamling och förvaltningstjänst. eKomi samlar autentiska kundomdömen för butiker, produkter och tjänster.
eKomi Sigill