För företag»
Certifikat för:
Utsedd med eKomis Silversigill!

Utsedd med eKomis Silversigill!

Omdömen om: Lensbase.se

4.6  /  5

Från 114 kundrecensioner

Autentiska kundrecensioner

Alla kundrecensioner är från kunder som har fullföljt ett köp hos Lensbase.se

/ 5

Har redab re´kommenderat er vidare då ni är billigast.
    Jag har även varit i kontakt med er kundtjänst, mkt trevligt bemötande

den 2012-05-14 kl. 11:04

allt fungerasde perfekt

den 2012-05-10 kl. 20:02

/ 5

Snabb leverans, bra pris!

den 2012-05-10 kl. 13:02

/ 5

Jeg skulle ønske utvalget av rensevæske til linsene var større. Jeg finner fortsatt ikke Synergi, produsert av Sauflon Pharmaceuticals Ltd i England, og ville blitt veldig glad hvis jeg snart kunne bestille dette også
    Kommentar från lensbase.se:
    Tack för din kommentar! Enligt sin företagspolicy så förser inte Sauflon webbutiker online med sina produkter, de säljer enbart produkter via optiker med fysiska butiker. Vi har en dedikerad sektion på vår hemsida för linsvätska att ta med på flyget, se http://www.lensbase.se/flight-packs. Vi hoppas du tycker vi förtjänar 5 stjärnor nästa gång!

den 2012-05-09 kl. 01:10

/ 5

Lite lättare att hitta antal dagar man kan ha linser i sträck typ en val meny med antal dagar Annas var allt bra och lätt att hitta och snabb leverans tack Med vänlig hälsning, dragan

den 2012-05-07 kl. 22:12

Bra service.
    Dock låg inte min beställning på lager, så fick vänta ett par dagar extra, men gör inget.
    Kommer fortsätta handla av er och absolut rekommendera er till andra.
    Kommentar från lensbase.se:
    Tack för din kommentar! På produktsidan för Freshlook One-Day (10-pack) som du köpte anges info "Lagerförs ej till 100%, tillåt 3-5 dagar för utsändning. Tillgänglighet 50 % av vanligaste recepten i lager". Vi skickade din beställning inom 2 dagar så vi hoppas att du tycker vi förtjänar 5 stjärnor nästa gång!

den 2012-05-07 kl. 11:21

/ 5

varan jag beställde låg ej i lager. men den kom snabbt hem .snabbt och smidigt,

den 2012-05-07 kl. 09:43

/ 5

Superbra och skulle absolut rekommendera lensbase.se! Gjorde beställningen på måndagen och fick paketet på fredagen, så helt ok leveranstid! Tack!
    Kommentar från lensbase.se:
    Tack för din kommentar! Vi fick 4 stjärnor av dig så hoppas att vi förtjänar 5 stjärnor nästa gång, eller att du indikerar vad vi kan förbättra.

den 2012-05-06 kl. 03:21

/ 5

Mycket bra och lätt sajt , snabb leverans .

den 2012-04-30 kl. 17:39

/ 5

OK, min vara fanns inte i lager, men jag fick besked om det och att det skulle dröja några dagar. Fick också besked när varan skickades.
    Kommentar från lensbase.se:
    På produktsidan för Focus Dailies Progressives (30-pack) som du beställde anges "OBS! Lagerhålls inte till 100%, tillåt 3 - 5 dagar för utsändning. Tillgänglighet 50 % av vanligaste recepten i lager". Vi skickade din beställning efter en dag så vi hoppas att vi förtjänar 5 stjärnor nästa gång!

den 2012-04-29 kl. 12:08

Lensbase.se

• Vår affärsidé: Att erbjuda kontaktlinser och andra ögonprodukter till nätets förmånligaste priser. Vare sig du är närsynt, översynt eller har brytningsfel erbjuder vi ett brett sortiment för korrigering av synfel. Vi är även återförsäljare av olika synhjälpmedel och tillbehör. Fråga oss gärna för mer information.

• Adress:

eKomi CEO

eKomi garanterar:

• Pålitlig service
  • Autentiska kundrecensioner
  • Säker och transparent online shopping
  • Ständig uppdatering om företagens kvalitet
  • 114 positiva recensioner!

Vad är eKomi?

eKomi tillhandahåller en opartisk och neutral feedbacksamling och förvaltningstjänst. eKomi samlar autentiska kundomdömen för butiker, produkter och tjänster.
mer »